Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Λίγα λόγια για εμάς...

Η εταιρία μας ασχολείται ενεργά με το service των επαγγελματικών συσκευών εστίασης και πλύσης πιάτων και ρούχων από το 1997Η πολυετής και πολύπλευρη κατάρτηση και εμπειρία μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε αξιόπιστο σέρβις. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά

Γιατί να επιλέξετε αποχυμωτές Zumex;

Η εταιρία ZUMEX βρίσκεται στον χώρο των αποχυμωτών από το 1985. Το όνομά της είναι συνώνυμο του design και της ευρηματικότητας παράλληλα με την αξιοπιστία τα πιστοποιημένα υλικά κατασκευής και την αυθεντική γεύση στον χυμό. Έτσι εγγυάται την αναβάθμιση του χώρου σας με μία μηχανή “στολίδι” στο μαγαζί σας, που ταυτόχρονα είναι και ένα μικρό και ταχύτατο εργοστάσιο παραγωγής φυσικού χυμού. Ο χυμός στύβεται μπροστά στα μάτια του πελάτη σας με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο εντελώς φυσικά και υγιεινά, με το πάτημα ενός κουμπιού, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και παρέχοντας ένα ταχύτατο σέρβις. Στην γκάμα μας υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα, ικανά να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας σε παραγωγή χυμού. Από μικρά μανάβικα έως επαγγελματικές μονάδες παραγωγής χυμού από πορτοκάλια η ZUMEX έχει την λύση για εσάς.

Αφού μας επιλέξετε...

Η μέριμνα μας για εσάς συνεχίζεται και μετά την αγορά της μηχανής καθώς διαθέτουμε στην αποθήκη μας μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων γνήσιων ανταλλακτικών οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό σε συνδυασμό με το άριστο σέρβις και την εμπειρία μας θα συμβάλουν ώστε η μηχανή σας να παραμένει λειτουργική και κερδοφόρα.